ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / F8 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ στη γιορτή της Ευρωπαϊκής Υδατοσφαίρισης

  02.06.2022 14:29       611

Στο Βελιγράδι διεξάγεται από σήμερα το Φάιναλ -8 του Τσάμπιονς Λιγκ Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Σάββατο (4/6) με τον μεγάλο τελικό.

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας βρίσκεται και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Α’ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), Κυριάκος Γιαννόπουλος ο οποίος στην επίσημη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο Βελιγράδι. Εκ μέρους της LEN και του Προέδρου μας, Αντόνιο Σίλβα, καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και ευχαριστούμε για τις προσπάθειές τους αυτή την περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε υπέροχα παιχνίδια στη διοργάνωση. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όλους τους συνεργάτες τους για την υποστήριξή τους που κατέστησε δυνατή την πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου γεγονότος εδώ στο Βελιγράδι».

Στο Φάιναλ -8 συμμετέχουν οι ομάδες: Μπρέσια (Ιταλία), Ανόβερο (Γερμανία), Προ Ρέκο (Ιταλλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία),  Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Γιουνγκ (Κροατία).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ