Ένας ακόμη τελικός, ο τρίτος για την ακρίβεια, σε ατομικό αγώνισμα για τον Σπύρο Κοτζαγιάννη, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καταδύσεων Εφήβων-Νεανίδων, που φιλοξενείται στο καταδυτήριο του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.
Ο Έλληνας αθλητής πήρε την ενδέκατη θέση στον προκριματικό του τραμπολίνο 3μ. κατηγορίας Β΄ με 369,20 βαθμούς και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (28/6, 17:15). Καλύτερος όλων ήταν ο Ουκρανός, Ντμίτρι Σπεπάνοφ με 465,60.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.
Στη Σταθερά 10μ. Νεανίδων Β’, αποκλείσθηκαν από τον απογευματινό τελικό (28/6, 16:00) οι δύο Ελληνίδες αθλητριες, που συμμετείχαν στον πρωϊνό προκριματικό. Η Μυρτώ Καρτσιώτη με 242,55 βαθμούς και η Χριστίνα Τζουμανίκα με 239,30β. κατετάγησαν στη 15η και τη 16η θέση αντίστοιχα, μεταξύ 21 αθλητριών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.
Πέρα από τον τελικό στο τραμπολίνο 3μ. κατηγορίας Β΄, όπου θα συμμετάσχει ο Σπύρος Κοτζαγιάννης, το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις συγχρονισμένες καταδύσεις νεανίδων από τραμπολίνο 3μ., στις 19:00, με τη συμμετοχή της Μαργαρίτας Γιαννοπούλου και της Σιμώνης Μοναχά.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ