ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Οδηγίες λίγο πριν την έναρξη του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος

  17.03.2024 11:00       2677

Παραμονές πλέον της έναρξης των αγώνων του 2ου πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, καλό είναι οι μαθητές- αθλητές να γνωρίζουν ότι…

Οφείλουν να προσέρχονται την ημέρα του αγώνα του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μια (1) ώρα νωρίτερα προκειμένου να γινεί άμεσα  ο έλεγχος της συμμετοχής τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Σχολική αθλητική ταυτότητα (my school) όπου αναφέρεται η βεβαίωση γιατρού στην οποία αναγράφεται ότι επιτρέπεται η συμμετοχή του μαθητή στους σε Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων (πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ την ημέρα των αγώνων). Η Σχολική Αθλητική Ταυτότητα πρέπει να έχει σφραγίδα και υπογραφή του Διευθυντή/Διευθύντριας στο πεδίο που αφορά το Α.Δ.Υ.Μ. και αναφέρεται στη τάξη φοίτησης του μαθητή.

Επισήμανση: Σε ό,τι αφορά τη Σχολική Αθλητική Ταυτότητα οι μαθητές/μαθήτριες που κατέχουν Κάρτα Υγείας Αθλητή/Αθλήτριας η οποία έχει ισχύ έως και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΑΕΥΕ/386611/15976/1417/152/8.8.2018 κοινή υπουργική απόφαση «Κάρτα Υγείας Αθλητή» (Β΄3254), δύνανται να την προσκομίσουν (ως πρωτότυπο έγγραφο) αντί για τη Βεβαίωση Ιατρού.

  1. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Oι μαθητές/μαθήτριες πρόσφυγες που φοιτούν κανονικά σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. προσκομίζουν άδεια διαμονής ή τρίπτυχο προκαταγραφής ή πλήρους καταγραφής.

  1. Δελτίο αθλητή/αθλήτριας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Κάρτα Υγείας Αθλητή (εάν υπάρχει).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθητές/μαθήτριες - αθλητές/αθλήτριες που κατέχουν έγκυρο Δελτίο αθλητή και Κάρτα Υγείας Αθλητή υποχρεούνται κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων να έχουν μαζί τους τα ως άνω αναφερόμενα δικαιολογητικά 1, 2 και 3.

Σε περίπτωση που οι μαθητές/μαθήτριες δεν διαθέτουν έγκυρο Δελτίο αθλητή και Κάρτα Υγείας Αθλητή οφείλουν να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, τα δικαιολογητικά (1 & 2).

Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στους μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν μαζί τους, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής.

  1. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα/επιτρόπου για τη συμμετοχή του/της μαθητή/μαθήτριας σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, η οποία παραμένει στην οικεία σχολική μονάδα και ο/η Διευθυντής/Διευθύντρια συμπληρώνει με τη σημείωση ΝΑΙ το αντίστοιχο πεδίο στην Κατάσταση Συμμετοχής. Στην ανωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση αναφέρεται ότι αποδέχονται πλήρως τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Υδατοσφαίρισης.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα/επιτρόπου για τη συμμετοχή του/της μαθητή/μαθήτριας στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Υδατοσφαίρισης, την οποία παραδίδει ο/η μαθητής/μαθήτρια στην Γραμματεία των αγώνων την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα. Στην ανωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση αναφέρεται ότι ο γονέας/κηδεμόνας/επίτροπος αποδέχεται πλήρως τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Υδατοσφαίρισης.

Ανωτέρω παρουσιάζεται το πρόγραμμα των αγώνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ