ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / FINA WOMEN’S WATER POLO WORLD LEAGUE SUPER FINAL

Οδηγίες προσέγγισης και στάθμευσης στο ΟΑΚΑ

  13.06.2021 12:58       7185

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ/ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ

Προσωπικό Διοργάνωσης και οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι Τύπου / Τηλεόρασης / Φωτογράφοι που προσεγγίζουν την εγκατάσταση με το δικό τους όχημα, θα εισέρχονται από τη Πύλη Δ’ επί της Σπύρου Λούη.

Στην συνέχεια κατευθύνονται για στάθμευση, προς το πάρκινγκ μπροστά από την είσοδο του κλειστού κολυμβητήριου ΟΑΚΑ όπου έχουν πρόσβαση κάνοντας χρήση ειδικής άδειας πρόσβασης και στάθμευσης οχήματος.

ΘΕΑΤΕΣ 

Οι θεατές, οι εθελοντές και όσοι δεν έχουν την παραπάνω ειδική άδεια πρόσβασης και στάθμευσης οχήματος της διοργάνωσης  εισέρχονται από τη Πύλη Δ’ επί της Σπύρου Λούη και σταθμεύουν στο ελεύθερο πάρκινγκ P6, ακριβώς απέναντι από το πάρκινγκ κλειστού κολυμβητήριου ΟΑΚΑ.

Η είσοδος των θεατών γίνεται από την μεγάλη σκάλα ανάμεσα σε κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ και κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ. Από εκεί οι θεατές εισέρχονται στην την πλαϊνή πύλη εισόδου στο κολυμβητήριο όπου:  

  1. Επιβεβαιώνεται ότι έχουν εγγραφεί στην ειδική λίστα ειδική λίστα ΚΟΕ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEGtWQ_HCO-FIkkTRpyhP8WFPhsSJh4L4qnYIvn1r5HcHAmw/viewformΘερμομετρούνται (θα πρέπει να έχουν ένδειξη θερμοκρασίας <37o)

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ

Τα οχήματα των προσκεκλημένων Επισήμων, (Μέλη Υπουργικού Συμβουλίου, Πρέσβεις χωρών,  κλπ.) εισέρχονται από στην εγκατάσταση από την ΕΙΣΟΔΟ ΣΤ’ επί της Σπύρου Λούη. Στη συνέχεια ανεβαίνουν την ράμπα προς την είσοδο Επισήμων προκειμένου να εισέλθουν στο κολυμβητήριο στο άνω επίπεδο της εγκατάστασης.

Προκειμένου να εισέλθουν στη  πύλη ΣΤ θα πρέπει να επιδείξουν την σχετική πρόσκληση που τους έχει αποσταλεί από την ΚΟΕ.

Μετά την αποβίβαση των επισήμων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τις θύρες εισόδου της εγκατάστασης, τα οχήματα τους θα κατευθύνονται από το εντεταλμένο προσωπικό προς τον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στην ταράτσα δεξιά της εγκατάσταση.

Κατά την αποχώρησή τους, οι επίσημοι θα επιβιβάζονται στα οχήματά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τις θύρες εισόδου της εγκατάστασης και στη συνέχεια θα κατέρχονται από την ίδια ράμπα που ανέβηκαν και θα εξέρχονται στη Λεωφ. Σπύρου Λούη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ  ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID-19 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ ΑΠΟ ΘΕΑΤΗ ΣΕ ΘΕΑΤΗ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ