ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Οι "13" του Άντριτς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

  12.01.2012 13:01       1923

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών Ντράγκαν Άντριτς, ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη) την 13άδα των διεθνών μας πολιστών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου).

Την αποτελούν οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς (αμυντικοί), Ανδρέας Μιράλης, Γιώργος Ντόσκας, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης (περιφερειακοί), Κώστας Μουρίκης, Μάνθος Βουλγαράκης, Γιώργος Αφρουδάκης (φουνταριστοί).

Από τους 13, πρωτάρηδες σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι οι Καραμπέτσος, Βουλγαράκης, ενώ τις περισσότερες συμμετοχές (7) έχει ο Γιώργος Αφρουδάκης που είναι και πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση (62 γκολ).

Αντίπαλοι μας στην Α’ φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι εθνικές ομάδες της Ολλανδίας (16/1), των Σκοπίων (17/1), της Τουρκίας (19/1), της Ουγγαρίας (21/1) και της Ιταλίας (23/1).

Από το Αϊντχόφεν, θα βγούνε τα εισιτήρια για τις ομάδες της Ευρώπης (5) που θα μετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά (Έντμοντον Καναδάς, 1-8 Απριλίου).

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, στην οποία μετέχουν ακόμη ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής  Αλέξανδρος Κολιάτος, ο υπεύθυνος στατιστικής Γιάννης Μοντεσάντος και οι διεθνείς μας διαιτητές Νίκος Βασιλείου, Γιώργος Σταυρίδης, αναχωρεί μεθαύριο Σάββατο, με την πτήση ΟΑ 151 για Άμστερνταμ (10.40).