ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Οι ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ συμπλήρωσαν το παζλ των προκρίσεων

  19.01.2020 19:02       595

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/1), στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και οι αγώνες του Ομίλου Κρήτης της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών και αναδείχθηκαν οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που απέμεναν για να συμπληρωθεί το παζλ των προκρίσεων στη Β' φάση της διοργάνωσης. Είναι οι ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, ΝΟ Χανίων και ΟΦΗ.

Έτσι οι 26 ομάδες που θα μετάσχουν στη Β' φάση (6-8/3) είναι οι: ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΑΕΚ (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Ηλιούπολης (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΓΣ Περιστερίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Μίλων, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ (από τον Όμιλο Κρήτης), Ολυμπιακός, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής στο Ηράκλειο και η Τελική βαθμολογία:

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Ηρακλείου):

ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 11-12, ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Ρεθύμνου 15-3, Πανιώνιος - ΟΦΗ 12-6, ΝΟ Χανίων - ΑΝΟ Γλυφάδας 8-12.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 12

2. Πανιώνιος 9

3. ΝΟ Χανίων 6

4. ΟΦΗ 3

.................................

5. ΝΟ Ρεθύμνου 0

Η Β' φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών θα διεξαχθεί 6-8 Μαρτίου. Η κλήρωση της Β' φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 11.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής