ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Οι Δάμπαλη / Καραμανίδου του Πανσερραϊκού το χρυσό στο Ντουέτο (pics) - Πρωτιά Δάμπαλη και στις Φιγούρες

  09.07.2022 16:29       1208

Τα κορίτσια του Πανσερραϊκού, Θάλεια Δάμπαλη / Εστέλλα Καραμανίδου, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον πρώτο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α', αυτόν του Ελεύθερου Ντουέτου, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/7) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Η αυλαία της διοργάνωσης είχε ανοίξει από την Παρασκευή με τις Φιγούρες, όπου πρώτευσε η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά:

Με βαθμολογία 75,0350 β. ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ελεύθερο Ντουέτο οι Θάλεια Δάμπαλη / Εστέλλα Καραμανίδου (Πανσερραϊκός). Τα άλλα δύο μετάλλια κατέκτησαν κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου, ανεβαίνοντας στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα ασημένιο κατέκτησαν οι Βασιλική Θάνου / Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη με 74,8612 β. καιτο χάλκινο οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου (αναπλ. Ζωή Κωστοπούλου) με 74,1063 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Ντουέτο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Στις Φιγούρες, την πρώτη θέση πήρε η Θάλεια Δάμπαλη (Πανσερραϊκός) με 77,0053 β., τη δεύτερη η Βασιλική Θάνου (Νηρέας Χαλανδρίου) με 76,7500 β. και την 3η η Εστέλλα Καραμανίδου (Πανσερραϊκός) με 76,2684 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις Φιγούρες ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Οι αγώνες συνεχίζονται στις 18:00 με τον Τελικό του Ομαδικού, ενώ θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή (10/7) με του Τελικούς σε Κόμπο το πρωί και Ελεύθερο Σόλο το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής