ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΚΟΤΣΑΕΛΙ

Οι δηλώσεις των προπονητών

  28.07.2013 18:43       1054

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησαν οι προπονητές και συνοδοί της Εθνικής μας ομάδας ανοικτής θάλασσας, Δημήτρης Καλλής και Γιώργος Ζαγκανάς, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων, που διεξήχθη στο Κοτσαέλι της Τουρκίας (26-28 Ιουλίου).

Αρχικά ο Γιώργος Ζαγκανάς, τόνισε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, με τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας στις προπονήσεις καθημερινά, αυτά τα παιδιά να πρωταγωνιστούν, κατακτώντας την 4η θέση στην Ευρώπη.

Οι νεαροί διεθνείς έδειξαν γι’ ακόμη μια φορά την αξία τους και την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές. Αυτό καταδεικνύει και τη μεγάλη προσπάθεια της Ομοσπονδίας να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υγρός στίβος στη χώρα μας.

Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα, ώστε στο μέλλον να φτάσουμε στην κορυφή.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, να συνοδεύσω την ελληνική αποστολή στην Τουρκία. Επίσης, ευχαριστώ τον Δημήτρη Καλλή για την άψογη συνεργασία και τον φυσικοθεραπευτή, Στέλιο Συρόπουλο, για τη βοήθειά του.

Τέλος, θα ήθελα να πω, πως η Πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει οικονομικά περισσότερο την ΚΟΕ, ώστε να υπάρξει πρόοδος στο μέλλον για την ελληνική κολύμβηση.»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλλής δήλωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν γι’ ακόμη μία φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριές μας για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, αλλά και στους προπονητές για τη δουλειά που κάνουν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καταφέρνοντας να φτάσουν τους αθλητές τους σε τέτοιο επίπεδο.» 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος