ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

  12.05.2012 20:49       1431


Οι πρωταγωνιστές των απογευματινών τελικών, της δεύτερης μέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης "Ακρόπολις", Νόρα Δράκου, Απόστολος Χρήστου, Ανδρέας Βαζαίος, Χάρης Καρακαϊδός και Κριστέλ Βουρνά, δήλωσαν.

Νόρα Δράκου: «Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη αλλά για την περίοδο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τις πλάκες χρονομέτρησης, γιατί δεν με βοήθησαν στο αγώνισμά μου (50 ύπτιο) αφού γλιστρούσαν, με αποτέλεσμα να μην κολυμπήσω όπως θα ήθελα. Παρ’ όλα αυτά ήταν καλό που αγωνίστηκα γιατί ήταν ένας αγώνας για την προετοιμασία μου, ώστε να παρουσιαστώ πιο έτοιμη στο Πανευρωπαϊκό, και να κάνω καλύτερο χρόνο». Όσον αφορά το ρεκόρ, δήλωσε «Αφενός είμαι ευχαριστημένη για την επίδοση μου, αλλά από την άλλη πλευρά, όταν μπορώ να κάνω ακόμη χαμηλότερο χρόνο, δεν είμαι και τόσο χαρούμενη».

Απόστολος Χρήστου: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, αφού έκανα ικανοποιητικούς χρόνους. Είχα δουλέψει πολύ και είχα κάνει σκληρή προετοιμασία. Πλέον στοχεύω σε μία καλύτερη επίδοση, εν όψει και του Θερινού Πρωταθλήματος».

Ανδρέας Βαζαίος: «Εϊμαι ικανοποιημένος γιατί έκανα μία καλή κούρσα και βγήκε ένας καλός χρόνος. Πλέον θα κάνω μια μίνι πρετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Ανδρών και στόχος μου εκεί είναι μία καλή εμφάνιση που θα μου δώσει και περισσότερη εμπειρία για το μέλλον, αφού θα προσπαθήσω να «ακολουθήσω»  τους μεγαλύτερους, και να βελτιώσω τον χρόνο μου».

Χάρης Καρακαϊδός: «Ήταν ένας καλός χρόνος, αλλά ήθελα λίγο πιο κάτω ώστε να είμαι στην εξάδα του Πανευρωπαϊκού. Στόχος μου σε αυτούς τους αγώνες είναι ένα μετάλλιο».

Κριστέλ Βουρνά: «Είμαι ευχαριστημένη καθώς στα 100μ. πεταλούδα έκανα αρκετά καλό χρόνο, και η επίδοσή μου ήταν γενικά ικανοποιητική. Ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό, όπου στρέφω την προσοχή μου στην βελτίωση των χρόνων μου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος