ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών Ολυμπιακού – ΝΟ Βουλιαγμένης

  18.05.2012 22:36       1143

Αμέσως μετά το σπουδαίο παιχνίδι, κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές των ομάδων έκαναν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητική Ομοσπονδίας, αναφορικά με το εν λόγω παιχνίδι, που αποτέλεσε διαφήμιση για τήν ελληνική υδατοσφαίριση. Αναλυτικά:

Τεό Λοράντος (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης): «Έχουν περάσει πολλά χρόνια για τον ΝΟ Βουλιαγμένης μακριά από τα τρόπαια, και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα. Εκθέτουμε υγεία μέσα στον χώρο, και πρέπει να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε κοντά στον χώρο. Πλέον, είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε και τους τελικούς του πρωταθλήματος, αν και αυτή η σειρά είναι διαφορετική από το σημερινό παιχνίδι».

Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακας ΝΟ Βουλιαγμένης): «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε παίξει με τον ΝΟ Χίου, και στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο, παίζοντας σφιχτή άμυνα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου για να τους ανταποδώσω την σημερινή τους εμφάνιση» και συνέχισε για την απουσία του από την Εθνική ομάδα «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Κάνω καλά παιχνίδια μέσα στην χρονιά, και πιστεύω πως θα μπορούσα να έχω μία θέση στην ομάδα που θα πάει στο Λονδίνο. Όμως από ‘κει και πέρα, είναι άλλοι αυτοί που αποφασίζουν».

Αλέξανδρος Γούνας (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης): «Σούταρα και κερδίσαμε! Άκουγα πως φώναζαν ότι είχε τελειώσει, αλλά νομίζω πως δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στους τελικούς του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι κόντρα στον εξαιρετικό ΝΟ Χίου. Και οι δύο θα προσπαθήσουμε να καταβάλουμε τα μέγιστα για την νίκη. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είπε αρχικά ο χρυσός σκόρερ του ΝΟΒ και συνέχισε « Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους διαιτητές. Άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη. Δεν κοιτάμε αυτόν τον τομέα και προχωράμε. Είναι ένα μονό παιχνίδι ο τελικός και όλα μπορούν να γίνουν».

Νίκος Δεληγιάννης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι, προφανώς είναι λάθος δικό μου. Όμως ο διαιτητής σφυρίζει ακόμη, και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, το παιχνίδι πρέπει να σταματάει. Ίσως και να είναι λάθος δικό μου ξαναλέω, όμως όταν ο Γούνας σούταρε ο διαιτητής σφύριζε για δεύτερη και τρίτη φορά. Εντούτοις πιστεύω δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι » σχολίασε αρχικά ο Νίκος Δεληγιάννης για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και συνέχισε «Κάναμε μια πολύ κακή αρχή και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Τα γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή ήταν πολλά για μας. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι μια πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί το κύπελλο ήταν στόχος μας. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος μας, και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): «Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που έδωσε το παιχνίδι στον ΝΟΒ, όμως θεωρώ ότι δεν κρίθηκε εκεί ο αγώνας, αλλά στα δύο πρώτα 8λεπτα όπου δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιχνίδια της σειρά ςτου πρωταθλήματος είναι διαφορετικά. Ακόμη και αν κερδίζαμε, θα έπρεπε να παραμέναμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Δημήτρης Κραβαρίτης (συνεργάτης Θοδωρή Βλάχου): «Στο τελευταίο γκολ οι παίκτες πάνω στην ένταση θεώρησαν ότι ακούστηκε η κόρνα, όμως δεν ήταν αυτό το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε 7 γκολ πολύ γρήγορα, και είχαμε απογοητευτικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Εκτελούσαμε χωρίς να σκεφτούμε, και αυτό ήταν κακό για εμάς, όπως και στο τέλος, που είχαμε τρις την ευκαιρία να τελειώσουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά πετάξαμε τις ευκαιρίες μας στα σκουπίδια. Όμως δεν έχουμε κάνει κανένα συμβόλαιο για να παίρνουμε κύπελλα και πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός. Είναι σημαντικό να κατακτούμε τρόπαια, γιατί αυτή είναι η φύση της ομάδας, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Μπορεί κάποια ομάδα να είναι καλύτερη. Από εμάς έφυγαν 8 διεθνείς παίκτες, και προστέθηκαν εξαιρετικοί παίκτες στις άλλες τρεις ανταγωνίστριες ομάδες. Τώρα μένουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, κόντρα σε μια ομάδα (ΝΟ Βουλιαγμένης), που έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, κερδίσαμε δύο, και χάσαμε δύσκολα στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια».

Δημήτρης Μάζης (παίκτης Ολυμπιακού): «Ο Δελληγιάννης δεν είχε ευθύνη σε κανένα γκολ που δέχθηκε. Σαν κάθε ομάδα έχουμε κάποια κενά, και αυτό είναι φυσιολογικό. Θεωρώ ότι μας επηρέασε αγωνιστικά ο ημιτελικός κόντρα στον ΝΟ Χίου για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε για ακόμη μία χρονιά το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος