ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ OPEN

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην Αλεξανδρούπολη

  18.02.2023 21:27       1227

Ο λόγος στους πρωταγωνιστές μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης ημέρας των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων OPEN, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.

Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) – 1η στα 50μ. ύπτιο και στα 100μ. ύπτιο: «Ήταν ένα ωραίο 50αρι, βρέθηκα στους χρόνους που κολυμπάω συνήθως αυτή την εποχή κάθε χρόνο. Νομίζω ότι ένα λάθος στην αναπνοή εκεί στα 35 μέτρα μου στοίχισε, θα μπορούσα να είχα έναν χρόνο πιο κάτω. Με βάση την προετοιμασία μου όμως και με αυτά που έχω κάνει φέτος ήταν ένα πολύ καλό 50άρι. Και το 100άρι ήταν αρκετά καλό, ήθελα λίγο καλύτερο χρόνο αλλά η αλήθεια είναι ότι και η μεγάλη αναμονή μεταξύ των δύο αγώνων δεν βοήθησε πολύ. Παρ΄ όλα αυτά είμαι αρκετά γρήγορη για αυτή την περίοδο, είμαι εκεί που θέλω, έχω βάλει αρκετή προπόνηση και λόγω της ολυμπιακής αυτής χρονιάς. Θετικό το πρόσημο». 

Κρίστιαν Γκολομέεβ (ΠΑΟ) – 1ος στα 50μ. ελεύθερο: «Μία πολύ ωραία διοργάνωση εδώ, σε ένα εξαιρετικό κολυμβητήριο. Είχα έρθει και για προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς. Το έχουν κάνει πολύ ωραίο. Ήταν μία πολύ καλή κούρσα, εγώ δεν ήμουν έτοιμος για εδώ. Ο χρόνος όμως αρκετά καλός για τώρα. Ήταν μία πολύ γρήγορη κούρσα και έπρεπε να πιέσω για να κερδίσω. Είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε. Η προετοιμασία πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής και ετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ιουλίου».

Γεωργία Δαμασιώτη (ΩΚΕΑΝΟΣ) – 1η στα 200μ. πεταλούδα: «Δεν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το προηγούμενο διάστημα είχα πάει καλύτερα ενώ ήμουν κουρασμένη απλά είχα έναν τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική και αυτό οφείλεται και στους εθελοντές».

Απόστολος Σίσκος – 1η θέση στα 200μ. πεταλούδα και όριο πρόκρισης για Ευρωπαϊκό Νέων & Εφήβων: «Είναι πραγματικά τιμή μου κολύμπησα δίπλα σε έναν τέτοιο αθλητή (σ.σ. Βαζαίος) που έχει δείξει τις ικανότητες του τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη μου, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές που ήταν στην σειρά μου. Είχα στόχο το μετάλλιο, να κάνω μία ατομική επίδοση και έλεγα από εκεί πέρα ό,τι καλύτερο μπορεί να έρθει ας έρθει. Τελικώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Επόμενος στόχος μου να ανέβω στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό το καλοκαίρι».

Ελένη Κοντογεώργου (ΟΣΦΠ) – 1η στα 200μ. πρόθιο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την επίδοση μου. Δεν έκανα ατομικό ρεκόρ, είχα δουλέψει για κάτι καλύτερο. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε. Θέλω το ατομικό ρεκόρ αύριο στα 100μ. Το κολυμβητήριο εξαιρετικό για ακόμη μία φορά, ελπίζω να γίνουν και άλλα πρωταθλήματα εδώ».

Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακλείου) – 1η στα 400μ. ελεύθερο: «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό οπότε ήταν αναμενόμενο. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου και ελπίζω ότι θα κλείσει αυτή η διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις ακόμα. Η διοργάνωση είναι πολύ ωραία, αποκομίζουμε πολλές ωραίες εμπειρίες. Επόμενος στόχος η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό και μία καλύτερη θέση από πέρυσι».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ