ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ" ΙΤΕΑ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο ισόπαλο 11-11 με την Ουγγαρία (photos)

  17.08.2019 15:09       725

Κώστας Δήμου: “Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε”

Μετά το τέλος του ισόπαλου 11-11 ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας των Νεανίδων αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κοριτσιών: “Παιχνίδι που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Καλύτερο παιχνίδι, δυνατότερος ο αντίπαλος και δείξαμε ότι έχουμε αντίδραση. Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, τα κορίτσια έδειξαν ότι μπορούν να αντιδράσουν. Και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Λάθη κάνουμε και αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε ενόψει και των αγώνων στο Βόλο. Πιστεύω ότι εκεί θα είμαστε καλύτεροι”.

Θωμαϊς Μουστακαρία: “Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι”

Κόρη του παλιού πολίστα Θοδωρή Μουστακαρία, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και πιο ώριμο, καθώς με δύο δικά της γκολ στο τέλος (τρία στο σημερινό αγώνα) ήρθε η ισοφάριση: “ Το παιχνίδι ήταν αγχωτικό κάναμε λάθη, αλλά καταφέραμε να τα διορθώσουμε και να βγάλουμε αντίδραση στο κατάλληλο σημείο του αγώνα. Καταφέραμε να επανέλθουμε, δεν τα παρατήσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα”.

Χριστίνα Σιούτη: “Το θέλαμε περισσότερο”

Η Χριστίνα Σιούτη από τις πρωταγωνίστριες του αγώνα κυρίως αμυντικά αναφέρθηκες στη θέληση της ομάδας: “Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από την Ουγγαρία. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας, είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση, ήμασταν συγκεντρωμένες στην άμυνα και τελικά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”.

Όσο για τη συνέχεια και τους στόχους στο Ευρωπαϊκό του Βόλου, τόνισε: “ Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και μεμονωμένα ως άτομα και ως ομάδα. Μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα, το δείξαμε σήμερα. Αν συνεχίσουμε έτσι διορθώνοντας και τα λάθη μας πιστεύω ότι θα πάμε καλά”

Ευδοκία Τσιμάρα: “Στο τελευταίο οκτάλεπτο ήμασταν καλύτερες”

Ακόμη μια εκπρόσωπος γνωστής οικογένειας υδατοσφαιριστών με τον πατέρα Χάρη Τσιμάρα, να έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΠατρών. Η Ευδοκία συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία: “Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Βρεθήκαμε να χάνουμε με τρία γκολ διαφορά σε δύο σημεία του αγώνα. Καταφέραμε όμως να αντιδράσουμε και στο τελευταίο ήμασταν καλύτερες και μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη”. Όσο για τη συνέχεια και την τύχη της ομάδας στο Βόλο: “Πιστεύω ότι μπορούμε να διακριθούμε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κρατήσουμε τη θέληση και την ψυχή που δείξαμε στο τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία και μπορούμε να πάμε καλά”.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ