ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της 5ης ημέρας των αγώνων

  26.07.2013 19:00       1037

ΦΩΤΟ: Ένας απο τους πρωταγωνιστές της 5ης ημέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών στο ΟΑΚΑ, ο Θοδωρής Μπενεχούτσος 

Την αυλαία της έκλεισε η 5η μέρα αγώνων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών στο ΟΑΚΑ. Για άλλη μια ημέρα το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαίρετο και οι αθλητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Στα 400μ Μικτής Ατομικής Παίδων ο Θοδωρής Μπενεχούτσος κατέκτησε την πρωτιά με 4:34.56. Ο αθλητής από το  Γλαύκο Περιστερίου δήλωσε κουρασμένος από την συμμετοχή του στο Comen Cup και στις Ολυμπιακές Ημέρες Νεότητας: «Ήταν ένας μέτριος χρόνος, όχι κοντά στο προσωπικό μου ρεκόρ. Είχα καλό πέρασμα στα πρώτα 300μ ενώ στα τελευταία 100μ δεν συνέχισα στον ίδιο ρυθμό. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στην OPEN τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία, αφού πάρουμε και κάποιες ανάσες καθώς έχω πολλούς συνεχόμενους αγώνες μετά την συμμετοχή μου  στο Comen Cup και στις Ολυμπιακές Ημέρες. Ελπίζουμε σε ότι καλύτερο λοιπόν εκεί».

Η Τριανταφυλλιά Διακουμάκου

Στα 400μ ελεύθερο Νεανίδων πρωταγωνίστησε η Τριανταφυλλιά Διακουμάκου ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με χρόνο 4:30.05. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού δηλώνει πολύ ευχαριστημένη καθώς μέσα από μια δύσκολη χρονιά κατάφερε και βγήκε νικήτρια: 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνιση μου, καθώς το άγχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων και το διάβασμα με είχαν κρατήσει πίσω. Με καλό προγραμματισμό, παρά τις δυσκολίες τα κατάφερα και είμαι πολύ περήφανη».

Η Άννα Ντουντουνάκη 

Η Άννα Ντουντουνάκη από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων κατέκτησε την 1η θέση στα 100μ πεταλούδα Νεανίδων. Κουρασμένη από την δύσκολη χρονιά η Ντουντουνάκη δήλωσε ικανοποιημένη που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει μετά από μόλις ενάμιση μήνα κανονικών προπονήσεων: «Είμαι ικανοποιημένη αν και θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα. Πιστεύω πως με ενάμιση μήνα σοβαρής προπόνησης μετά από τις Πανελλήνιες πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένη.  Φέτος έκανα μια ώρα προπόνηση μόνο την ημέρα διότι έπρεπε να αφοσιωθώ και στα μαθήματα μου. Δεν κολυμπούσα πολύ και αυτές οι λίγες ώρες προπόνησης ήταν δύσκολες καθώς στα Χανιά στην 25αρα πισίνα υπάρχουν πολλά παιδιά σε κάθε διαδρομή».

Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων στην Αρχική Σελίδα μας και το ειδικό μπανερ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος