ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκού

  18.05.2012 20:33       1007


Αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΝΟ Χίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, για τον συγκεκριμένο αγώνα, με αυτούς του ΝΟ Χίου, να αναφέρονται και στον αυριανό τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μάκης Βολτυράκης (προπονητής ΝΟ Χίου): «Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, εξίσου και στην επίθεση, και πιστεύω πως πήγαμε δικαίως στον τελικό. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, ο ΝΟ Χίου είναι μια ομάδα που μπορεί και θα πρωταγωνιστεί στο μέλλον. Γινόμαστε σκληροί μέσα από την κάθε μέρα που περνά». Στην συνέχεια, ερωτηθείς και από τους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στα συμβάντα που έγιναν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ανδρέας Μιράλης (παίκτης ΝΟ Χίου): «Ήμασταν αποφασισμένοι να περάσουμε στον τελικό. Κερδίσαμε δίκαια και αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό και συμφωνώ  με τον προπονητή μου πως παίξαμε καλή άμυνα. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα παρασκήνια. Το μόνο που θέλω, είναι να γίνει ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι αύριο, και να κερδίσει ο καλύτερος».

Αργύρης Θεοδωρόπουλος (παίκτης ΝΟ Χίου): «Νομίζω ότι είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, να συμμετάσχει σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια. Θέλουμε σταθερά βήματα, τα οποία γίνονται, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους. Δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να φτάσουμε από την πέμπτη θέση, στην κορυφή. Αγωνιστικά, ήμασταν πολύ καλύτεροι, με την άμυνα να είναι οδηγός μας, αφού μας έδωσε ώθηση στην επίθεση. Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στο αυριανό παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδα μας, και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως είναι ένας θεσμός των εκπλήξεων, και νομίζω πως είναι μέσα στις δυνατότητές μας η κατάκτηση του τροπαίου».

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Εύχομαι να πάει στην παράταση και μετά στα πέναλτυ το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ώστε να κουραστούν οι παίκτες» είπε αστειευόμενος ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος συνέχισε «Ήμασταν μια πολύ διαφορετική ομάδα με τον Ράτζεν στην πισίνα, και θα μας βοηθήσει πολύ στον τελικό. Θέλω να πω πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή, και βοήθησε πολύ σε ένα καλό παιχνίδι. Ο τελικός θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε επενδύσει σαν ομάδα πολλά, αλλά η ποιότητα θα φανεί μέσα στην πισίνα. Εντούτοις, είμαστε προνομοιούχοι που έχουμε έναν άνθρωπο να «χαρίζει τα λεφτά του» στο άθλημα, και καλό θα ήταν να υπήρχαν τέτοια άτομα και στις άλλες ομάδες. Τέλος, θα ήθελα να πω, πως ο τελικός είναι μια ευκαιρία να σώσουμε την κατάσταση φέτος, αφού δεν έχουμε παίξει καλά, και αν δεν κατακτήσουμε το κύπελλο, θα είμαστε αποτυχημένοι. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Φάνης Κουντουδιός (προπονητής Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στην Χίο, που ήταν καλύτερη από μας σε ένα εξίσου καλό παιχνίδι. Από την δικιά μας πλευρά, κάναμε δύο – τρία λάθη, τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχουμε ένα πρόβλημα συγκέντρωσης, το οποίο έχει εντοπιστεί και κατά τη διάρκεια τηςτηςονιάς. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, σε βάθος χρόνου, καθώς δεν γίνεται από τη μία χρονιά να τερματίσουμε τρίτοι, μετά από 36 χρόνια, και από την άλλη να πάμε για τίτλο. Οι ομάδες για να χτιστούνε, χρειάζεται υπομονή. Πρέπει πρώτα να λύσουμε τα προβλήματά μας. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, από την προσπάθεια των παικτών μου. Όπως είπα και πριν, κάναμε δυο – τρία λάθη που κόστισαν τον αγώνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την αξία της Χίου. Θεωρώ πως οι παίκτες του κυρίου Βολτυράκη, μπορούν να πάρουν το κύπελλο, όπως και αυτοί του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης. Αυτές οι ομάδες ήταν τα φαβορί από την αρχή για τον θεσμό».

Γιώργος Τσόκας (αρχηγός Παναθηναϊκού): Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά για μένα. Από την πλευρά μας, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν και καλοί στην άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που μας στήριξε στην προσπάθειά μας».

(φώτο: στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος