ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΠΑΘΛΟ NOVASPORTS

Οι δηλώσεις των Rookie της χρονιάς: Καλογεράκου - Ελληνιάδη

  30.05.2016 12:05       1503

Η Έλενα Ελληνιάδη και η Μίλβα Καλογεράκου έκαναν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τις ομάδες τους, τον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Εθνικό αντίστοιχα, κερδίζοντας παράλληλα το έπαθλο novasports για την rookie of the year, δείχνοντας πως μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης.

 

Η Έλενα Ελληνιάδη, που ταυτόχρονα αποτέλεσε την καλύτερη αμυντικό στο πρωτάθλημα σύμφωνα με την ίδια ψηφοφορία δήλωσε:

"Σίγουρα είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά στην πρώτη μου ουσιαστικά χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1. Όλη τη χρονιά προσπάθησα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου, αφού χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει αυτήν τη διάκριση. Για μένα το έπαθλο ήταν ένα κίνητρο, όχι όμως ο απόλυτος σκοπός. Πλέον συνεχίζω για τα ηλικιακά πρωταθλήματα με την ομάδα της Γλυφάδας, όπου κι εκεί είμαστε 4 κοπέλες που έχουμε παραστάσεις από την Α1 και θα βοηθήσουμε και τις υπόλοιπες αθλήτριες ώστε να καταλάβουμε την υψηλότερη δυνατή θέση".

 

Η έτερη καλύτερη rookie της χρονιάς, Μίλβα Καλογεράκου, τόνισε ότι διαςκεδαζει το παιχνίδι με τον Εθνικό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση. Δείχνει ότι η προσπάθεια που κάνω στην ομάδα μου είναι καλή. Η αλήθεια είναι ότι στον Εθνικό ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και βελτιώνομαι συνεχώς μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εθνικού που με έχουν εμπιστευτεί, αλλά και την οικογένειά μου που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ