ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

«Οι Έλληνες ενωμένοι πάνε ψηλά και εμείς είμαστε ενωμένοι»

  21.02.2021 12:10       585

Ένα ακόμη παιδί της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των αντρών, ο Μάριος Καπότσης, κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Θα συμμετάσχει στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, σε μία Ολυμπιάδα.

Λίγες ώρες μετά την νίκη επί της Ρωσίας με 13 – 10 και την πρόκριση στους αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021, ο Μάριος υποστηρίζει ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να φτάσουν ψηλά και εκτιμά ότι οι παίκτες που απαρτίζουν την συγκεκριμένη Εθνική ομάδα είναι ενωμένοι.

Οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση:

«Η επιτυχία αυτή ανήκει στην Ελλάδα, σε όλους τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται στον πλανήτη. Ακόμη θα ήθελα να την αφιερώσω στους ανθρώπους που είναι και ήταν δίπλα μου».

«Πραγματικά το ταξίδι ήταν μεγάλο και δύσκολο, οχι μόνο για την μεγάλη και δύσκολη προετοιμασία 4 μηνών, αλλά επίσης για το γεγονός ότι δεν είχαμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα λόγω COVID. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μέχρι και τελευταία μέρα φοβόμασταν μην κολλήσει κάποιος και πάνε όλα χαμένα».

«Νομίζω ότι με διαφορά είναι η μεγαλύτερη χαρά που μου έχει δώσει το άθλημα. Προσωπικά ένα όνειρο που το παλεύω χρόνια γίνεται πραγματικότητα».

«Δεν θα πω μεγάλες κουβέντες. Αυτό που θα πω είναι ότι η ιστορία έχει δείξει όταν είναι ενωμένοι οι Έλληνες κάνουν σπουδαία πράγματα και εμείς είμαστε ενωμένοι».

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη στις 5 το απόγευμα η Εθνική αντιμετωπίζει σε ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα το Μαυροβούνιο στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.

Η σελίδα της ΚΟΕ θα φιλοξενήσει εντός των προσεχών ωρών δηλώσεις από όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ