ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση για να διεκδικήσουν άνοδο

  02.07.2017 23:57       1193

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (2/7) οι αγώνες της Προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και στους δύο Ομίλους και αναδείχθηκαν οι έξι (6) ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση (28-30/7) και θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που δίνουν την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι: ΝΟ Χίου, Ιωνικός, ΓΣ Περιστερίου (από τον Όμιλο Αττικής) και ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΟ Πατρών, ΟΕΑΝΑΒ (από τον Όμιλο Βόλου).

Τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι τελικές βαθμολογίες των δύο Ομίλων:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

ΝΟ Χίου - Μίλων 10-6, ΓΣ Περιστερίου - ΟΦΗ 11-3, Ιωνικός - ΝΟ Χίου 9-12, Μίλων - ΓΣ Περιστερίου 3-9.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Χίου 12

2. Ιωνικός 9

3. ΓΣ Περιστερίου 6

..................................

4. Μίλων 3

5. ΟΦΗ 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Βόλου):

ΝΟ Πατρών - ΝΟ Καρδίτσας 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΚΟ Καρδίτσας που μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται τρεις βαθμοί), ΑΠΣ Οξυγόνο - ΝΟ Χαλκίδας 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΝΟ Χαλκίδας που μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται τρεις βαθμοί), ΟΕΑΝΑΒ - ΝΟ Πατρών 7-13, ΚΟ Καρδίτσας - ΑΠΣ Οξυγόνο 0-5 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο ΚΟ Καρδίτσας που μηδενίζεται και στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρούνται ακόμα τρεις βαθμοί).

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΑΠΣ Οξυγόνο 12

2. ΝΟ Πατρών 9

3. ΟΕΑΝΑΒ 6

..............................

4. ΝΟ Χαλκίδας 0

5. ΚΟ Καρδίτσας -6

Σ.Σ.: Ο ΝΟ Χακίδας έχει έναν μηδενισμό και του έχουν αφαιρεθεί τρεις (-3) βαθμοί. Ο ΚΟ Καρδίτσας έχει δύο μηδενισμούς του του έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί.

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών θα διεξαχθεί 28-30/7. Η κλήρωση για το πρόγραμμα του ενός και μοναδικού Ομίλου (των έξι) της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5/7 στις 11.30 στα γραφεία της ΚΟΕ. Στην Α2 Γυναικών θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Τελικής φάσης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής