ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Οι κληρώσεις των Εθνικών μας ομάδων για τα Ευρωπαϊκά Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών (U19)

  04.06.2022 16:47       683

Έγιναν από τη LEN στο Βελιγράδι και στο περιθώριο του Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών -όπου παρίσταται και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της LEN Κυριάκος Γιαννόπουλος-, οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών (U19), που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα από 19 έως και 27 Σεπτεμβρίου και Νέων Γυναικών (U19), που θα διεξαχθεί στην Νετάνια από τις 3 έως και 11 Ιουλίου, με τη συμμετοχή, φυσικά, των αντίστοιχων αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών (U19) κληρώθηκε στον Γ' Όμιλο της Ποτγκόριτσα με αντιπάλους τις Σερβία, Ρουμανία, Γερμανία. Οι άλλοι τρεις Όμιλοι είναι: Α' Όμιλος: Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Τσεχία. Β' Όμιλος: Κροατία, Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία. Δ' Όμιλος: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Γαλλία, Τουρκία.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Γυναικών (U19) κληρώθηκε επίσης στον Γ΄Όμιλο της Νετάνια με αντιπάλους τις: Ουγγαρία, Γερμανία, Ελβετία. Οι άλλοι τρεις Όμιλοι είναι: Α' Όμιλος: Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία. Β' Όμιλος: Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία, Κροατία. Δ' Όμιλος: Όλλανδία, Μ. Βρετανία, Πορτογαλία, Ουκρανία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής