ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για το ματς με την Ισπανία

  23.10.2015 16:10       1659

ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο από τον περυσινό αγώνα Ελλάδας - Ισπανίας, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, για τα προκριματικά του Γουόρλτ Λιγκ

Δεκαοκτώ (18) πολίστριες καλούνται την προσεχή Κυριακή (25/10)  το πρωί (09.30), στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τρίτης (27/10) στο ίδιο κολυμβητήριο με την Ισπανία, για την προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ 2016.

Είναι οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες),  Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Κότσια,  Ελένη Ξενάκη, Βιργινία Νιαρχάκου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μιχαέλα Καλογεράκου.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19.00 (απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVASports), με διαιτητές την Ντιάνα Ντάτιλ Ντούμας (Ολλανδία) και τον Μαριάϊ Ζολτ (Ουγγαρία). Παρατηρητής από πλευράς Fina, ο Τζιάνι Λόνζι (Ιταλία).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ