ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Οι μασκότ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου - Ντόχα 2024

  19.09.2023 16:33       6891

Η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου- Ντόχα 2024 παρουσίασε σήμερα (19/9) τον «Nahim», έναν φαλαινοκαρχαρία του Κατάρ και τον «Mayfara» ένα κοράλλι που περπατά, μιλάει, χαμογελά, ως τις φιλόξενες και διασκεδαστικές μασκότ του κορυφαίου γεγονότος που θα διεξαχθεί από 2-18 Φεβρουαρίου 2024.

Οι Nahim και Mayfara είναι στενά συνδεδεμένοι με την κληρονομιά του Κατάρ και αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου για την προώθηση της βιωσιμότητας.

Ο φαλαινοκαρχαρίας είναι το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο και συναντάται στα ύδατα του Κατάρ. Ο Nahim, ένας φιλικός και διασκεδαστικός χαρακτήρας, θα είναι διαθέσιμος για να διασκεδάσει τα πλήθη και να εξασφαλίσει ότι όλοι θα νιώσουν ευπρόσδεκτοι στη Ντόχα.

Η Mayfara, αντανακλά τη ζωντάνια και την ποικιλομορφία του οικοσυστήματος των κοραλλιών. Επιδίωξη είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της προστασίας των ωκεανών.

Η Sheikha Asma bint Thani Al Thani, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Επιτροπής Τελετών Έναρξης και Λήξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Ντόχα 2024 δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους Nahim και Mayfara ως τις επίσημες μασκότ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, Ντόχα 2024. Μαζί, ενσωματώνουν το πάθος μας για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου και τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι η Ντόχα 2024 θα είναι μια αξέχαστη γιορτή για όλους. Θέλουμε όλοι όσοι επισκέπτονται τη Ντόχα να περάσουν εξαιρετικά. Να παρακολουθήσουν καταπληκτικούς αγώνες και να ζήσουν όλα όσα προσφέρει το Κατάρ».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος