ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι νικητές στο ομαδικό (pics)

  09.09.2023 21:21       2949

Ο Ωρίωνας στη κατηγορία 14-16 ετών, ο Ολυμπιακός στις ηλικίες από 19 ετών και κάτω και ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στους άνδρες – γυναίκες, ήταν οι ομάδες που κατέκτησαν τη πρώτη θέση στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

Τη τετράδα του Ωρίωνα αποτελούσαν οι Σερζετάκης, Κακουλάκης, Ψαρουδάκη, Κουτράκη, του Ολυμπιακού οι Γιαννακάκης, Τσάβαρης, Πάκου και Κανόγκα και του ΑΟΠΦ οι Ανδρεδάκης, Γιαννοπούλου, Ζαμαρία και Κυνηγάκης.

Στο Ομαδικό Βετεράνων (Masters) κυριάρχησε ο ΚΟ Ποσειδώνας Ιλισίων με την Ντενίζ Δημάκη και τον Γιώργο Αρνιακό (46.00.8). Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός με Βασίλη Δεμέτη και Αγγελική Παπασπύρου (46.46.8) ενώ στη τρίτη θέση ήταν επίσης μια δυάδα του ΚΟΠΙ με τον Σπύρο Αρνιακό και την Αγάπη-Ειρήνη Καλάγκια.

Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Παρόντες στους αγώνες, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Στέφανος Αυγουλέας, το μέλος του δ.σ., έφορος κολύμβησης και μέλος της ΕΟΕ, Νίκος Ξυλούρης, ο τεχνικός σύμβουλος Open Water, Σπύρος Γιαννιώτης, ο διευθυντής της ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος κ.α.

Συμπαραστάτες της ΚΟΕ στη διοργάνωση είναι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αύριο Κυριακή 10/9:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

09:00: Αγώνας 7.500μ Εφήβων-Νεανίδων, Αγώνας 10.000μ Ανοικτής Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών.

Τους αγώνες καλύπτει  απευθείας η KOE TV.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος