ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χρήστος Αφρουδάκης

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες»

  08.05.2014 15:45       532
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αναμετρηθεί με το ΝΟ Χίου στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Παλαιό Φάληρο στις 9 και 10 Μαΐου. Ο αρχηγός της ομάδας του Λαιμού Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το παιχνίδι απέναντι στη Χίο.
«Είμαστε καλύτεροι από τη Χίο και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε μέσα στη πισίνα. Ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο ρόλο του φαβορί διότι η Χίος απέδειξε καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και δε τερμάτισε τυχαία στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος».

Ο έμπειρος περιφερειακός της ομάδας της Βουλιαγμένης αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του για κατάκτηση του τροπαίου :  «Στο άλλο ζευγάρι ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Νηρέα Λαμίας. Όσον αφορά τον νικητή του τροπαίου οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες τόσο για μας όσο και για τον Ολυμπιακό καθώς κρίνεται ένας τίτλος. Εμείς θα  προσπαθήσουμε για τον τίτλο παρά τις απουσίες που έχουμε λόγω της συμμετοχής 5 παικτών μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, που διεξάγεται στην Μάλτα. Δυστυχώς το να συμπίπτουν οι ημερομηνίες δύο τόσο μεγάλων διοργανώσεων είναι λάθος».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος