ΤΕΧΝΙΚΗ / 27ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι πρωταγωνιστές μας στο φινάλε των αγώνων της πισίνας

  30.06.2019 21:43       1786

Απόλυτα ικανοποιημένοι και από τις σημερινές τους επιτυχίες, αλλά και τη συνολική εικόνα που παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα στο 27ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, στα αγωνίσματα της πισίνας, εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές μας στην 4η ημέρα των αγώνων, με τα 3 μετάλλια που κατέκτησε η Ελλάδα.

Οι δηλώσεις τους:

Σοφία Κτενά (Χάλκινο μετάλλιο, 50μ άπνοια): «Ήταν μια δύσκολη κούρσα η σημερινή, με μικρές διαφορές μεταξύ μας. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία, τα έδωσα όλα και βρέθηκα άλλη μια φορά στο βάθρο, σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Είμαι ευχαριστημένη που οι κόποι μιας χρονιάς και η προετοιμασία μου, απέδωσαν καρπούς, με τα μετάλλια σε μια διοργάνωση ανταγωνιστική.

Τα χρόνια περνούν βέβαια, αλλά θα κάνω τα πάντα για να κρατιέμαι ψηλά, όσο αγωνίζομαι.

Η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας ήταν πολύ καλή συνολικά και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Μπορούν έτσι να πάρουν τη σκυτάλη από τους παλιότερους, που είτε έχουν ήδη σταματήσει, με επιτυχία».

Τάσος Μυλωνάκης (Αργυρό μετάλλιο, 4χ100μ επιφάνεια & Χάλκινο μετάλλιο 50μ άπνοια):  «Νιώθω πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια που κατέβαλα. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα. Είμαι πανευτυχής, γιατί οι κόποι μου απέδωσαν. Όλοι οι στόχοι που είχα για αυτό το πρωτάθλημα εκπληρώθηκαν.

Στο τελευταίο αγώνισμα μας, τη σκυτάλη, δώσαμε τη ψυχή μας και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, όλα τα παιδιά. Ήταν φανταστική κούρσα και το ζήσαμε όλοι».

Λουκάς Καρετζόπουλος (Αργυρό μετάλλιο, 4χ100μ επιφάνεια): «Ήταν το ιδανικό φινάλε για την Εθνική μας ομάδα. Τα δώσαμε όλα, σε μια κούρσα που είναι από τις πιο δύσκολες».

Γιάννης Πιπινιάς (Αργυρό μετάλλιο, 4χ100μ επιφάνεια):  «Με την εμφάνιση μας δείξαμε ότι πιστεύουμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ελπίζω και στο μέλλον να έχουμε αντίστοιχες επιτυχίες»

Νεκτάριος – Φώτης Τσιλικοχρυσός (Αργυρό μετάλλιο, 4χ100μ επιφάνεια): «Είναι τιμή μου που συμμετείχα στους αγώνες αυτούς με αθλητές υψηλού επιπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα ένα μετάλλιο στη χώρα μου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ