ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Οι πρώτες πέντε ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση

  03.02.2013 20:57       1066

Πέντε ομάδες πήραν και τυπικά την πρόκριση στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών από τους αγώνες των δύο (από τους τέσσερις) ομίλους της Β' (ημιτελικής) φάσης που ολοκληρώθηκαν ουσιαστικά απόψε. Οι πέντε προκριθέντες είναι οι ΝΟ Βουλιαγμένης και ΟΥΚ Βόλου από τον 'Ομιλο Βόλου και οι Ολυμπιακός, Π. Φάληρο και Πανιώνιος από τον Β' Όμιλο Αττικής.

Απομένει ένας αγώνας στον Β' Όμιλο Αττικής (Πανιώνιος - Π. Φάληρο, που θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 21.45 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης), αλλά δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση πρόκριση (παίζουν απλά για την 2η θέση της κατάταξης στον όμιλο). Ο αγώνας ΝΟ Χανίων - ΝΟ Ρεθύμνου, εξάλλου, που είχε προγραμματιστεί για αύριο στα Χανιά, έγινε τελικά σήμερα στη Νέα Σμύρνη (5-5), αλλά ήταν τυπική διαδικασία καθώς και οι δυο ομάδες είχαν αποκλειστεί.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στους δύο ομίλους, οι βαθμολογίες και η τελική κατάσταση με τις ομάδες που προκρίθηκαν (είναι αυτές πάνω από τη γραμμή):

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):

ΝΕ Λαμίας - ΝΟΒΑ 0-10, Νηρέας Λαμίας - ΝΟ Βουλιαγμένης 1-20, ΟΥΚ Βόλου - ΝΕ Λαμίας 11-3, ΝΟΒΑ - Νηρέας Λαμίας 13-5.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

2. ΟΥΚ Βόλου 9

...........................................

3. ΝΟΒΑ 6

4. Νηρέας Λαμίας 3

5. ΝΕ Λαμίας 0

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νέας Σμύρνης και Πειραιά):

ΑΝΟ Γλυφάδας - Π. Φάληρο 2-11, Ολυμπιακός - Πανιώνιος 7-6, ΝΟ Χανίων - ΝΟ Ρεθύμνου 5-5, Π. Φάληρο - Ολυμπιακός 8-9.

Η Βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 15 (5 αγ.)

2. Π. Φάληρο 9 (4 αγ.)

3. Πανιώνιος 9 (4 αγ.)

..................................................

4. ΝΟ Χανίων 4 (5 αγ.)

5. ΑΝΟ Γλυφάδας 3 (5 αγ.)

6. ΝΟ Ρεθύμνου 1 (5 αγ.)

Οι αγώνες του Ομίλου Θεσσαλονίκης θα γίνουν το τριήμερο 8-10/2 (από αυτόν προκρίνονται άλλες δύο ομάδες), ενώ οι αγώνες του Α' Ομίλου Αττικής θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες (προκρίνονται από αυτόν άλλες τρεις ομάδες).

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (με δέκα ομάδες) είναι προγραμματισμένη για τις 29-31/3. Η κλήρωση της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 27/2 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής