ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι πρώτες προκρίσεις

  30.01.2016 23:13       876

Με το πέρας και της δεύτερης ημέρας των αγώνων (Σάββατο), της Προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών και έγιναν γνωστές και οι πρώτες προκρίσεις.

Στον Α’ Όμιλο Αττικής προκρίθηκε ήδη ο ΝΟ Βουλιαγμένης και στον Β’ Όμιλο την πρόκριση έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ ο Τρίτωνας Αμαρουσίου και ο Νηρέας Χαλανδρίου βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλισή της.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση (6-8 Μαΐου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τον Α’ και Β’ Όμιλο, οι 2 πρώτες από τον Γ’ Όμιλο και η 1η ομάδα από τον Δ’ και Ε’ Όμιλο (σύνολο 10).

Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Χίου και ο ΑΣΘ Μακεδονικός δεν παρευρέθηκαν στους αγώνες, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί κανένα παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής. Το ΔΣ της ΚΟΕ διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση απόσυρσης σωματείου από όμιλο μετά την κλήρωση, να τροποποιεί τον αριθμό των προκρινόμενων ομάδων στην επόμενη φάση από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Οι αγώνες στον όμιλο της Κρήτης θα διεξαχθούν και οι τρεις αύριο.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες μέχρι στιγμής στους Ομίλους:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης)

ΝΟ Βουλιαγμένης-Εθνικός ΟΦΠΦ 8-5, Πανιώνιος ΓΣΣ-ΝΟ Βουλιαγμένης 1-19

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πειραιά)

ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός ΣΦΠ 3-8

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Αλίμου)

Εθνικός ΟΦΠΦ-ΝΕ Πατρών 11-6

Η Βαθμολογία: NO Βουλιαγμένης 9 (3 αγ.), Εθνικός ΟΦΠΦ 6 (3 αγ.), Ολυμπιακός ΣΦΠ 3 (2 αγ.), Πανιώνιος ΓΣΣ 0 (2 αγ.), ΝΕ Πατρών 0 (2 αγ.)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πεντέλης)

ΑΝΟ Γλυφάδας-Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου 15-4

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Περιστερίου)

ΓΣ Ηλιούπολης-ΓΣ Περιστερίου 5-5, ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου-ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 6-5, ΓΣ Περιστερίου-ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 6-10, Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου-ΓΣ Ηλιούπολης 10-2, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων-ΑΝΟ Γλυφάδας 1-30

Η Βαθμολογία: ΑΝΟ Γλυφάδας 9 (3 αγ.), Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου 6 (3 αγ.), ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 6 (3 αγ.), ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 3 (3 αγ.), ΓΣ Ηλιούπολης 1 (3 αγ.), ΓΣ Περιστερίου 1 (3 αγ.)

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο)

Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Χίου και ο ΑΣΘ Μακεδονικός δεν παρευρέθηκαν στους αγώνες, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί κανένα παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής.

Η Βαθμολογία: ΓΣ Ηρακλής 3 (1 αγ.), ΑΠΣ Οξυγόνο 0 (1 αγ.)

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας)

ΝΟΒ Αργοναύτες-ΟΕΑ/ΝΑΒ 7-5

Η βαθμολογία: ΝΟΒ Αργοναύτες 3 (1 αγ.), ΟΕΑ/ΝΑΒ 0 (1 αγ.)

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Χανίων)

Όπως προαναφέρθηκε, οι αγώνες στον όμιλο της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν και οι τρεις αύριο. Αναλυτικά, αύριο διεξάγονται τα παιχνίδια ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Ρεθύμνου-ΟΦΗ, ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ.

Το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ:

http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11836:----2016&catid=453:prokyrixis&Itemid=709

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ