ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Οι Σλοβάκοι αιφνιδιάστηκαν και δεν πίστευαν στο «θαύμα» τους

  06.09.2019 02:47       544

 Η Σλοβακία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νεανίδων που γίνεται στο Βόλο. Απέκλεισε την περίφημη Ουγγαρία και εισήλθε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στον προημιτελικό δε, απέναντι στην Ολλανδία, ήταν ανταγωνιστική και δημιούργησε, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προβλήματα στην εμφανώς ανώτερη αντίπαλό της.

Οι Σλοβάκοι, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή στην διεκδίκηση της 5ης θέσης, χαρακτηρίζουν «θαύμα» την επιτυχία τους και δεν διστάζουν να εκφράσουν τον αιφνιδιασμό τους από την έκπληξη που δημιούργησαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη κίνησαν «γη και ουρανό» για να αλλάξουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια και να παρατείνουν την παραμονή τους στο ξενοδοχείο του Βόλου όπου διαμένουν. Υπολόγιζαν ότι θα αποκλειστούν και θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους το Σάββατο.

Τα πράγματα όμως ήρθαν διαφορετικά, και είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από το Βόλο την Δευτέρα το πρωί. Με την μεσολάβηση των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων τα κατάφεραν. Θα μείνουν μία επιπλέον ημέρα στην Ελλάδα και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους την Δευτέρα, γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ