ΤΕΧΝΙΚΗ

Οι θύμησες ένα χρόνο πίσω στη Σαγκάη και την Εθνική Γυναικών!

  29.07.2012 14:02       1117

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης, από την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, τιμούν την μέγιστη αυτή επιτυχία.

Τα 13 κορίτσια που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μοναδική στιγμή για ομαδικό άθλημα στη χώρα μας σε αντίστοιχη διοργάνωση, η τεχνική ηγεσία και το επιτελείο που δούλεψε για τον μεγαλειώδη αυτό θρίαμβο, παραμένουν στις καρδιές μας.

Η μηχανή του χρόνου θα μας θυμίζει πάντοτε την τεράστια επιτυχία και τις συγκινητικές στιγμές που πρόσφερε σε όλους μας, την οικογένεια των αθλημάτων μας, τον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα μας γενικότερα.

Η Ελλάδα, στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, του 2011 στη Σαγκάη, νίκησε 9-8 την οικοδέσποινα Κίνα.

Η σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας: Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Μαρία Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση (αρχηγός), Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά, Ελένη Γούλα

Προπονητής: Γιώργος Μορφέσης

Συνεργάτης: Σάκης Κεχαγιάς

Υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης: Γιώργος Χριστοφοράτος

Γιατρός: Κυριάκος Νανούσης

Φυσικοθεραπεύτρια: Έφη Βούλγαρη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ