ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Οι τυχεροί στην πίτα της ΚΟΕ

  21.01.2019 15:35       2047

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/1), στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό, τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο.

Οι τυχεροί από την κοπή της πίτας ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο προπονητής Τεχνικής κολύμβησης, Αλέξανδρος Ξιάρχος και η υπάλληλος της Ομοσπονδίας, Ιωάννα Μπαλίτσα. Οι τρεις τυχεροί έλαβαν από ένα φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε μία αγγλική λίρα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πριν την κοπή της πίτας και την έναρξη του ΔΣ της ΚΟΕ, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, δίνοντας τις δικές του ευχές για το νέο έτος: 

«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και στον καθένα ξεχωριστά, το καλύτερο για έσας και τις οικογένειές σας. Πάντα με υγεία. Εύχομαι το 2019 να είναι μία καλή χρονιά για όλους. Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά στη ζωή μας, που μας στερούν το χαμόγελο και δεν μας κάνουν αισιόδοξους. Αυτές οι συνθήκες έχουν να κάνουν με ό,τι μας περιβάλλει, είτε αυτό λέγεται κοινωνία, είτε πολιτική, είτε οικονομία. Κάθε μέρα διαμορφώνονται καταστάσεις, τις οποίες δυστυχώς τις θεωρούμε όλοι πρωτόγνωρες. Εύχομαι αυτή η χρονιά να ελαχιστοποιήσει και να βελτιώσει αυτές τις συνθήκες, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την καθημερινή μας ζωή, με τις συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους. Να ευχηθούμε αυτή τη χρονιά να εκλείψει φαινόμενα ή να τα αμβλύνει, ώστε να καλυτερέψει λίγο η ζωή μας και να έχουμε περισσότερο χαμόγελο από ότι είχαμε πέρσι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.