ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Τσερνέσκα

Οι χορογραφίες άφησαν θετικές εντυπώσεις

  24.01.2012 14:14       1288

Την ικανοποίησή της για την παρουσία των αθλητριών μας στο διεθνές μίτινγκ συγχρονισμένης κολύμβησης ‘German Open’, που διεξήχθη στη Βόννη, εξέφρασε η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ναταλία Τσερνέσκα.

Θυμίζουμε, η Δέσποινα Σολωμού κατέκτησε την 1η θέση στο σόλο, ενώ μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη (αναπληρωματική η Ευαγγελία Κουτίδη), κατέλαβαν την 5η θέση στο ντουέτο.

Η κ. Τσερνέσκα δήλωσε: «Οι κοπέλες πήγαν καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία τους. Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε στο μίτινγκ. Η διοργάνωση είχε μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς μετείχαν 20 σχεδόν χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ουκρανία, που είναι πάρα πολύ δυνατές. Οι αθλήτριες εκτέλεσαν αρκετά καλά τις χορογραφίες και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τους κριτές ήταν θετικές. Βέβαια κάποιες λεπτομέρειες θα χρειαστεί να διορθωθούν και πάνω εκεί θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Οι αθλήτριες έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού ακόμη είμαστε στο Γενάρη, ενώ πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν είναι το προ-ολυμπιακό τουρνουά τον Απρίλιο στο Λονδίνο».