ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Οικοδέσποινα η Χαλκίδα

  24.08.2021 16:04       2087

 Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας), συνδιοργανώνουν το ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις (3) αγωνιστικές (Τρίτη 7/9 πρωί και απόγευμα, 09.00 και 17.30 και Τετάρτη 8/9 πρωί 09.00).

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή εφαρμογή όλων των επικαιροποιημένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και της Κ.Ο.Ε. Στους εκπροσώπους και προπονητές των Συλλόγων θα εκδοθούν κάρτες εισόδου στην εγκατάσταση, οι οποίες θα παραληφθούν στην Τεχνική Σύσκεψη (Δευτέρα 6/9).

Οι 8 πρώτοι νικητές τόσο σε Ατομικά όσο και σε Ομαδικά αγωνίσματα θα αναδεικνύονται απευθείας με βάση τους χρόνους που πέτυχαν στις σειρές και χωρίς να διεξάγονται τελικοί αγώνες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα αυτό έχουν μόνο οι Σύλλογοι που προετοιμάζονται στη Θάλασσα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κολυμβητές-τριες που συμμετέχουν σε τελικούς αγωνίσματος σε Χειμερινούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Κάθε Σύλλογος έχει το δικαίωμα να μετέχει με τρεις (3) κολυμβητές σε κάθε αγώνισμα. Κάθε κολυμβητής δεν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε περισσότερα από τρία αγωνίσματα Ατομικά, ενώ συμμετέχει σε οσαδήποτε Ομαδικά.

Oι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβάλλονται σε ειδικά έντυπα της Κ.Ο.Ε. στο e-mail: [email protected], έως 30 Αυγούστου 2021 ώρα 14.00.

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ