ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Ντράγκαν Άντριτς

Όλα είναι πιθανά στο αυριανό παιχνίδι

  19.03.2012 18:28       996


 

Όπως είναι γνωστό  αύριο το βράδυ η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Ρουμανία, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Γουορλντ Λιγκ), όπου και χρειάζεται τρία γκολ για να υπερισχύσει ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς (φώτο) σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι «Είναι μία περίπλοκη κατάσταση, και ένας επικίνδυνος αγώνας. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πάρουμε την πρόκριση και πρέπει να φανούμε δυνατοί στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει κούραση στην ομάδα από τις προπονήσεις, που έχουν γίνει εντατικότερες ενόψει και του Προολυμπιακού Τουρνουά. Γι’ αυτόν τον λόγο τα πράγματα περιπλέκονται. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε, και μάλιστα και με τα τρία γκολ που χρειαζόμαστε. Είναι κάτι που το ελπίζω φυσικά».

Τέλος, ο προπονητής της Εθνικής αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε στην ομάδα με την ασθένεια του Ντόσκα, ο οποίος θα μείνει εκτός Προολυμπιακού Τουρνουά, λόγω λοιμώδους μονοπυρήνωσης. «Παρουσιάστηκε ένας ιός στον Ντόσκα, και θα πρέπει οπωδήποτε να ξεκουραστεί. Είναι ένα πρόβλημα που αναγκαστικά θα τον κρατήσει εκτός Προολυμπιακού, καθώς πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στο Έντμοντον (πόλη διεξαγωγής του τουρνουά) και στην προσπάθειά μας να περάσουμε, μόνο αυτοί που είναι πιο έτοιμοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος