ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Όλα έτοιμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου

  01.03.2013 21:35       860

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο Βόλο, η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε τοπικούς φορείς και ανθρώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με θέμα τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών (18-24 Αυγούστου) που θα διεξαχθεί στη θεσσαλική πόλη.

Στη σύσκεψη αυτή πήραν μέρος, από την πλευρά της ΚΟΕ, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο ειδικός συνεργάτης του κ. Νίκος Σπυλιωτόπουλος, ενώ από πλευράς τοπικών φορέων της περιοχής, το «παρών» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Χαλκιάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού Βόλου κ. Μαβίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Μαυρόπουλος και ο Διευθυντής κ. Χρήστου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, υποστήριξε: «Όλα πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, ανάμεσα σε φορείς που συνεργάζονται τα τελευταία τρία χρόνια για τη διεξαγωγή Παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Μην ξεχνάτε ότι ο Βόλος, είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο που πραγματοποιεί τρία συνεχόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα. Σήμερα συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης. Με την εμπειρία και την πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, δεν έχουμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να σημειώσουμε το καλύτερο δυνατό, με τα μικρότερα δυνατά έξοδα, αφού είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος του Βόλου, όπως και όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα, αλλά είναι γνωστή επίσης και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο συγκεκριμένος Δήμος για την άρτια διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Είμαι βέβαιος πως και αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα στεφθεί με απόλυτη διοργανωτική επιτυχία.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος