ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολοκλήρωσε με την πρωτιά και το απόλυτο νικών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 16-6 τον Εθνικό

  17.04.2021 17:11       630

Με το απόλυτο των νικών και την πρωτιά (που είχε εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική) ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (που διεξήχθη μόνο με τον πρώτο γύρο) ο ΝΟ Βουλιαγμένης, κάτι που πετυχαίνει μετά από πολλά χρόνια.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα μετάσχει στα πλέι οφ από τη δεύτερη φάση και έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Στη 13η και τελευταία αγωνιστική επικράτησε, στην έδρα της, του Εθνικού Πειραιά με 16-6. Στον αντίποδα, ο Εθνικός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 β.

Οι σύγχρονοι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ κυριάρχησαν κατά κράτος στον αγώνα και ο Κόλιαν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα μόνο τους νεαρούς παίκτες του. Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Στάθης Καλογερόπουλος με 5 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 16-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 6-1, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Καστρινάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Γούβης 2, Καλογερόπουλος 5, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 3, Ανδρεάδης, Τσαταλιός 2, Βλάσσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης, Μανδαλιός, Βαλλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης 2, Χονδροκούκης 3, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής