ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολοκλήρωσε με το απόλυτο την Α’ φάση ο Ολυμπιακός, 21-4 τον ΑΝΟ Γλυφάδας, περιμένει την Προ Ρέκο

  02.12.2023 16:32       12472

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τους αγώνες του στην Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι του Κόλιανιν έφθασαν στο 14×14, επικρατώντας 21-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας, στον Πειραιά, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12), για τη 14η αγωνιστική του Α' Ομίλου και πήραν, φυσικά την πρωτιά στη βαθμολογία. Έτσι θα μπουν επικεφαλής στον Όμιλο των ισχυρών (G1) της Β' φάσης.

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του, πλέον, στον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Προ Ρέκο του Κώστα Κάκαρη (Τετάρτη 6/12), με στόχο μια νίκη, που θα του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια του LEN Champions League, στην οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προκριθεί πανηγυρικά.

Από την άλλη, ο ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε και μαθηματικά εκτός πρώτης τετράδας του Α’ Ομίλου, έχοντας συγκομιδή 19 βαθμών και πάει στον Όμιλο των αδυνάτων (G2) της Β' φάσης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν απολύτως κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και οι Γενηδουνιάς και Φουντούλης, πέτυχαν από 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21-4

Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 7-0, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 4, Γούβης 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 2, Δήμου 2, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Λεδάκης, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Ίλιτς, Πριμηκύριος, Πούρος 2, Αλ. Ηλιόπουλος, Κούκουνας, Ν. Ηλιόπουλος, Μιγκλής.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βόσικας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής