ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ολοκλήρωσε τη προετοιμασία στη Πτολεμαΐδα η Εθνική ομάδα Γυναικών (pics)

  21.06.2024 14:06       718

Τις τελευταίες ημέρες η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα όπου συνέχισε την πολύ απαιτητική προετοιμασία της εν όψει την συμμετοχής-επιστροφής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Στο διάστημα αυτό αποτέλεσε το επίκεντρο εκδηλώσεων από τοπικούς φορείς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, Όλγα Πουταχίδου επισκέφτηκε την αποστολή, και συνομίλησε με το προπονητικό επιτελείο και τις διεθνείς. Σημαντική η βοηθεια στην αποστολή του Γιάννη Δέλλιου και της γυμνάστριας, Ελένης Μυλωνά. 

Ξεχωριστή και η επίσκεψη του συλλόγου Ποντίων Πτολεμαΐδας, που έκλεισαν τη βραδιά με χορούς…

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Να ευχαριστήσουμε την Κολυμβητική Ομοσπονδία, την Περιφέρεια και τους εθελοντές που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Όλους τους ανθρώπους που ήρθαν και μας έσφιξαν το χέρι, μας τίμησαν με τη παρουσία τους, μας έδωσαν δύναμη και ευχές για τη συνέχεια. Με «γέμισαν» με λόγια αγάπης.

Η προετοιμασία ήταν σκληρή, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι από τη προσπάθεια των παιδιών. Ο στόχος είναι άλλωστε πολύ μεγάλος. Και ανάλογη η προσπάθεια που κάνουμε. Δουλέψαμε στους τομείς φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης. Είχαμε μαζί το γυμναστή μας Μιχάλη Βλάχο που μας βοήθησε πολύ, και τον Νίκο Δεληγιάννη που έχει αναλάβει τις τερματοφύλακες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κοινή προετοιμασία με τον Καναδά και η συμμετοχή στη Χαλκίδα στο τουρνουά «Θέτις καπ. Όλα τα κορίτσια έχουν καταλάβει ότι οι ημέρες προετοιμασίας είναι λίγες και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε λεπτό εν όψει της συμμετοχής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μαζί της ο συνεργάτης της, Τάσος Πιρπιρής και οι διεθνείς: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ευαγγελία Καρύτσα, Διονυσία Κουρέτα, Ελευθερία Φουντωτού, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος