ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική, 9-4 ο Ηρακλής το Ρέθυμνο

  09.02.2013 17:09       771

Με τον αγώνα ανάμεσα σε ΝΟ Ρεθύμνου και Ηρακλή, που εκκρεμούσε από το περασμένο Σάββατο (2/2), ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Τα κορίτσια του Γιώτη Ιωακειμίδη επικράτησαν με σκορ 9-4 του ΝΟ Ρεθύμνου, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στην Ατττική με τυπικά γηπεδούχο την κρητική ομάδα. Έτσι, οι «κυανόλευκες» πέτυχαν την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς της κατάταξης.

Ο Ηρακλής πρόκειται να αντιμετωπίσει εντός έδρας αύριο (16:00) για την 5η αγωνιστική τον Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού (12:00).

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ   4-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-1, 1-1, 1-3, 2-4

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Διαμαντίδη, Φαρμάκη Μ. 1, Φραγκιουδάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 1, Μανωλιουδάκη, Μοσχοφίδου, Μανουσάκη, Φαρμάκη Ε., Πατσαχάκη 2, Πενταράκη, Μαρκοπούλου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παναγιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Ασλανίδου, Καρυπίδου, Τζελέπη, Τζήμα 3, Τροχολίδου, Ζάντου 5 (φώτο), Γουάρντ, Σαρησάββα, Φλώρου Χ., Φλώρου Μ. 1

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος