ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των Χειμερινών Αγώνων σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

  23.02.2019 20:47       1691

Η δεύτερη ημέρα των Χειμερινών Αγώνων σε Θεσσαλονίκη σε όλες τις κατηγορίες και στον Πειραιά στις κατηγορίες Εφήβων / Νεανίδων και Παίδων / Κορασίδων ολοκληρώθηκε, με του αθλητές να σημειώνουν σημαντικούς χρόνους.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Θοδωρής Ανδρεόπουλος του Άρη, πραγματοποίησε καλή επίδοση στα 100μ ύπτιο στην κατηγορία των Εφήβων, με χρόνο 56.97, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, στην κατηγορία των Νεανίδων, η Βασιλική-Μαρία Κιρτσόγλου του Άρη σημείωσε καλή επίδοση, με 1:04.05.

Οι Αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (24/2), με ώρες έναρξης στον Πειραιά τις 09:00, ενώ στη Θεσσαλονίκη στις 09:00 και 17:00.

Η αθλήτρια του Ωκεανού στην κατηγορία των κορασίδων, Γεωργία Δαμασιώτη, ανέφερε: «Στους Χειμερινούς Αγώνες δεν κολύμπησα σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς προετοιμάζομαι για το Όπεν της επόμενης βδομάδας. Βρίσκομαι κοντά στο όριο για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του καλοκαιριού και στόχος μου είναι να καταφέρω να το πιάσω. Το όνειρό μου είναι το όνειρο κάθε αθλητή, η παρουσία σε μια Ολυμπιάδα, όμως θέλω στο άμεσο μέλλον να κατακτήσω ένα μεγάλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ψυχολογία μου είναι ψηλά και θεωρώ ότι είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ένας αθλητής για να πετύχει τους στόχους του».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Στάμου του ΑΣΚ Ντερή, δήλωσε: «Οι χρόνοι μου στα 100μ πεταλούδα και 200μ ελεύθερο με αφήνουν ικανοποιημένο, όμως το όριο για το Ευρωπαϊκό είναι μακριά ακόμα. Στόχος μου είναι να προπονούμαι καθημερινά, ώστε να βελτιώνω τις επιδόσεις μου. Όνειρό μου είναι να γίνω σαν το πρότυπό μου, τον Γερμανό Πάουλ Μπίντερμαν».

Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης του ΑΝΟ Γλυφάδας τόνισε: «Η επίδοσης μου στα 200μ ελεύθερο ήταν θετική για την περίοδο που βρισκόμαστε. Κύριος στόχος μου είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 800μ ελεύθερο και θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Αυτό που κοιτάω είναι να προχωράω βήμα-βήμα, ώστε να βελτιώνομαι συνέχεια. Όνειρό μου είναι φυσικά να καταφέρω να κολυμπήσω σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι αθλητές σε όλες τις ηλικίες και στο μέλλον θα δούμε σπουδαίες διακρίσεις σε Διεθνείς αγώνες».

Τα αποτελέσματα του Πειραιά θα τα δείτε ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα της ημέρας στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.