ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολοζώντανος για τα πλέι οφ ο Εθνικός, μεγάλη νίκη 10-5 τον Υδραϊκό

  02.02.2019 15:22       703

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά, στην έδρα του, στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, το Σάββατο (2/2) το μεσημέρι.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ήταν καλύτερη και νίκησε με 10-5 τον Υδραϊκό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Έτσι, θα είναι σίγουρα μέσα στην εξάδα μετά το τέλος της συγκεκριμένης αγωνιστικής, ενώ θα ευνοείται σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου με τον σημερινό αντίπαλό του (καθώς είχαν έρθει ισόπαλοι 6-6 στον πρώτο γύρο στον Άλιμο).

Μόνo στο πρώτο οκτάλεπτο έγινε το αναμενόμενο ντέρμπι και ο Υδραϊκός φάνηκε απειλητικός και μάλιστα προηγήθηκε με 3-1. Στη συνέχεια, όμως, ο Εθνικός, με όπλο την άμυνα καθήλωσε τα ατού του αντιπάλου και επέβαλε τον ρυθμό του βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και συγκεκριμένα στον παίκτη παραπάνω (πολύ καλός), στην κόντρα, αλλά και από την περιφέρεια. Με ένα εκπληκτικό σερί 7-0 οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 8-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου, για να γίνει το τελικό 10-5 στο τελευταίο οκτάλεπτο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-5

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-0, 3-1, 2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 2, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης 2, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος, Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ 1, Μάντης, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής