ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ομάδα Κυπέλλου και Final-4 ο ΓΣ Περιστερίου, 10-8 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με ανατροπή

  05.02.2020 15:13       990

Με ανατροπή μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσαλονίκης, ο ΓΣ Περιστερίου πήρε την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση και δημιουργεί μια ιδιαίτερη παράδοση στη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρότι φέτος αγωνίζεται στην Α2 (και είναι φαβορί για την άνοδο).

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επικράτησε με 10-8 του ΠΑΟΚ για τον αγώνα μπαράζ της προημιτελικής φάσης και πέτυχε τον έναν μεγάλο στόχο από τους δύο τις σεζόν.

Οι πρωτοπόροι και αήττητοι του Νοτίου Ομίλου της Α2 Ανδρών έκαναν τη μεγάλη έκπληξη τσεκάροντας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης (Χίος, 28-29 Φεβρουαρίου).

Έγιναν έτσι, η δεύτερη ομάδα της Α2 μετά τον Νηρέα Λαμίας το 2013, που καταφέρνει να αγωνιστεί σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στη συνέχεια ο ΓΣΠ ανέβασε στροφές παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση.

ΠΑΟΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 2-3, 1-3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 4, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης):Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Λαδάς Π., Ατιέ Μ., Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1, Κουμής.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής