ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ομόφωνα ο Απολογισμός της Διοίκησης στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

  16.03.2016 10:24       998

Με το ομόφωνο «Ναι» των εκπροσώπων από 105 Τακτικά Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση της και η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (16/3), έγιναν αποδεκτοί τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός απολογισμός της Διοίκησης της ΚΟΕ για το 2015.

Η Γενική Συνέλευση, ομόφωνα επίσης, διέγραψε από τη δύναμη της Ομοσπονδίας τα Σωματεία ΓΣ Έδεσσας και ΓΣ Χαλανδρίου που δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις του Καταστατικού της ΚΟΕ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναλύοντας τη χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν και το 2015 τα έξι (6) Αθλήματα της, επισημαίνοντας παράλληλα τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες και κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν με ιδιαίτερη επιτυχία.

Τόνισε τον προβληματισμό του για το γενικότερο σκηνικό που διαμορφώνεται και το 2016, ολυμπιακή χρονιά άλλωστε, τις ελλείψεις σε κατάλληλους αγωνιστικούς χώρους, την λειψή – και φέτος - οικονομική επιβράβευση των Αθλημάτων της Ομοσπονδίας, αλλά και την ελπίδα για νέες διακρίσεις παρά τις αντιξοότητες.

Όλα αυτά όπως είπε, με άνω των 20 Εθνικές Ομάδες στο σύνολο των Αθλημάτων της ΚΟΕ, γεγονός που εξακολουθεί να μην συνεκτιμάται και να συνυπολογίζεται και οι οποίες όπως μέχρι τώρα θα εξακολουθήσουν να τιμούν τα ελληνικά χρώματα σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που μετέχουν.

Η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Νωρίτερα είχε συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο ενέκρινε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό για το 2015 και ακόμη:

*Το καμπ προετοιμασίας για τον κολυμβητή Δημήτρη Κουλούρη (Τρίπολη, 23-30 Ιουνίου)

*Την επιβολή της ποινής μη συμμετοχής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-17), για τα Σωματεία ΑΠΣ Οξυγόνο και ΟΦΗ, τα οποία αποχώρησαν από το φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, μετά την κλήρωση των Ομίλων της Α’ προκριματικής φάσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ