ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΕ

Ομοφωνία στην τροποποίηση του Καταστατικού και πρωτοβουλίες για τα σωματεία

  29.05.2021 12:00       1425

Πανηγυρικά και ομόφωνα δεκτές έγιναν, από τους εκπροσώπους των 115 εχόντων δικαίωμα ψήφου σωματείων - μελών της ΚΟΕ, οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ώστε να εναρμονιστεί αυτό με το ν.4726/20, κατά τη σημερινή (29/5) έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Κατά απόλυτη πλειοψηφία, μειοψηφούντος του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Μιχάλη Υδραίου, έγινε δεκτή η τροποποίηση του άρθρου 11 (Γενική Συνέλευση χωρίς αρχαιρεσίες στην ημερήσια διάταξη).

Συνολικά στις εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ήταν παρόντες εκπρόσωποι από 124 σωματεία - μέλη της ΚΟΕ.

Σε πρώτο πλάνο και τα σωματεία

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, μεταξύ των όσων ανέφερε στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ, επεσήμανε και ανακοίνωσε δύο σημαντικές παραμέτρους της πολιτικής της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία, σε υλοποίηση άλλωστε όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

 Έτσι, όπως ανέφερε, η επιβράβευση των επιτυχιών ενός αθλητή, ή αθλήτριας (με τους προπονητές τους), θα συμπεριλαμβάνει από πλευράς Ομοσπονδίας και τα σωματεία τους, που αποτελούν άλλωστε το κύτταρο του αθλητισμού και ανάπτυξης του.

Επί πλέον, ανακοίνωσε πως κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα και διαδικτυακά, θα είναι στη διάθεση των σωματείων για να συζητήσει μαζί τους, τα προβλήματα και διάφορα ζητήματα που τα αποσχολούν, με σκοπό την εύρεση των απαιτούμενων λύσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ