ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Όμορφη συνάντηση της Εθνικής ομάδας Γυναικών με τα παιδιά του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου

  24.03.2023 10:58       1166

Στο Καρπενήσι συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών, που προετοιμάζεται εντατικά για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον επόμενο μήνα (Ρότερνταμ & Αθήνα).

Τα κορίτσια που έχουν προεπιλεγεί από την Ομοσπονδιακή Τεχνικό Αλεξία Καμένου ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές της όσων και των συνεργατών της. Υπάρχουν όμως και οι ευκαιρίες για…ευχάριστα και δημιουργικά διαλλείματα.

Ένα από αυτά αποτέλεσε η συνάντηση με τους αθλητές/τριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου. Σε μια ωραία συζήτηση τα παιδιά του τοπικού ομίλου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διεθνείς πολίστριες μαθαίνοντας πολλά πράγματα ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι απορίες που εξέφρασαν οι μικροί αθλητές προς τις διεθνείς. Στο τέλος, ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις επικείμενες διοργανώσεις που πρόκειται να συμμετάσχουν.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η Εθνική ομάδα θα παραμείνει μέχρι και τις 26/3.

Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι πολίστριες: Ευαγγελία Καρύτσα, Θωμαϊς Μουστακαρία, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR), Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Τίνα Καϊάφα, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου,  Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος