ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

"Ονειρευτήκαμε, μας έκαναν δύσκολη τη ζωή, αλλά τώρα πάμε για μετάλλιο"

  21.01.2016 00:17       1588

Βελιγράδι, αποστολή: Γιάννης Κορακής (Γραφείο Τύπου ΚΟΕ)

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου για τον τρόπο που μας απέκλεισαν οι Σέρβοι από τον τελικό. Ο προπονητής της Εθνικής, όμως, τονίζειπως η ομάδα πλέον να συγκεντρωθεί στον μικρό τελικό του Σαββάτου και στον στόχο του μεταλλίου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ομοσπονδιακός Προπονητής):

«Πολλά είχαμε στο μυαλό μας, πολλά θέλαμε να κάνουμε, αλλά μερικές φορές ονειρεύεσαι και υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο… Είναι πολύ δυνατή ομάδα, σε κάποια σημεία του αγώνα υπερείχαν σε πολλά σημεία… Μας έκαναν πολύ δύσκολη τη ζωή στον παραπάνω μας… Νομίζω ότι παίζουν τον πιο καλό λιγότερο που έχεις δει από μια ομάδα με κίνηση παντού και νομίζεις ότι δεν είσαι παραπάνω παίκτης. Εντάξει είναι μια πλήρης ομάδα, είναι η καλύτερη στον κόσμο και δίκαια κέρδισε σήμερα το παιχνίδι. Ψηλά το κεφάλι, εμείς θέλαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω σήμερα, όμως έχουμε άλλη μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι, για μια μεγάλη στιγμή, ένα μεγάλο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μετάλλιο και να φύγουμε από εδώ με γεμάτα τα χέρια».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ:

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος είπε από την πλευρά του: «Δυστυχώς είχαμε άλλο όνειρο, αλλιώς πήγε το παιχνίδι, απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα και σήμερα η Σερβία, αλλά δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν έτσι όπως θέλαμε, έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι… Δυστυχώς ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω, «ματώναμε» να το έτσι να βάλουμε γκολ, αυτοί έβαλαν κάποια εύκολα γκολ, κάποια προσωπικά γκολ από δικά μας λάθη κι εκεί αυτά δεν συγχωρούνται, ξεφεύγει η διαφορά κι εκεί δεν μπορείς να κυνηγάς σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, είμαστε στην τετράδα, θα παίξουμε έναν μικρό τελικό, θα διεκδικήσουμε μετάλλιο δεύτερη φορά στην ιστορία μας, δεν είναι αποτυχία η ήττα σήμερα, απλά η κορυφή μας ήταν πιο ψηλά. Έχουμε να ξεκουραστούμε τρεις ημέρες, θα παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το μετάλλιο».