ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩN

Όνειρο η πρόκριση στο Φάιναλ Σιξ για Ολυμπιακό, μετά την ήττα από την Προ Ρέκο με 12-8 στον Πειραιά

  08.04.2015 23:20       873

Την ήττα από την πανίσχυρη Προ Ρέκο με 12-8  γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 8η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και αποχαιρέτησε ουσιαστικά την πρόκριση στο Φάιναλ Σιξ της Βαρκελώνης. Οι Πειραιώτες, με νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια(με Ραντνίτσκι εκτός έδρας και με Μπρέσια εντός) διατηρούν κάποιες μαθηματικές ελπίδες, με την πρόκριση πάντως να μοιάζει όνειρο. Η εξήγηση βρίσκεται στη νίκη της Έγκερ επί της Μπρέσια, με 10-5, που ήταν καθοριστική και έφερε τους Ούγγρους στη 2η θέση, με 13 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός καθηλώθηκε στους 7, στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του. Οι Ιταλοί της Ρέκο άρχισαν καλά και γρήγορα προηγήθηκαν με 3-1, με την ομάδα του Πειραιά, χάρη στη συγκέντρωση της αμυντικά και επιθετικά να το ανατρέπει και να κάνει το 5-4 λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς όμως, απέδειξε για μία ακόμη φορά την παγκόσμια κλάση του, γράφοντας το 5-5, με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο τέλος του πρώτου μισού.

Στο δεύτερο μισό, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έπαθαν κυριολεκτικά καθίζιση, δεχόμενοι μάλιστα 6 γκολ στην τελευταία περίοδο, από τους Ιταλούς, που φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πάντως, οι Πειραιώτες πάλεψαν και έβαλαν παρακαταθήκη για το μέλλον, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΡΟ ΡΕΚΟ 8-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-1, 1-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟ ΡΕΚΟ

Δεληγιάννης

Τεμπέστι

Μυλωνάκης 1

Πιγιέτλοβιτς 2

Δελακάς

Γιόκοβιτς

Βλαχόπουλος 1

Πρλαϊνοβιτς 1

Φουντούλης 1

Τζιορτζέττι

Ράντζεν

Φελούνγκο

Ποντικέας

Τζιάκοπο

Ντόσκας

Αϊκάρντι 3

Μουρίκης

Ντι Φούλβιο 1

Κολόμβος

Φιλίποβιτς 3

Μάλιαρακ 4

Ίβοβιτς 1

Γούνας 1

Γκίτο 1

Γαλανίδης

Παστορίνο

Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος

Προπονητής: Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής