ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ωραίο παιχνίδι (νίκη της ΑΕΚ με 10-9 επί της Λάρισας)

  18.04.2021 14:02       325

Ένα γκολ της Μαστρόκαλου 2.52 πριν την λήξη έκρινε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΝΟ Λάρισας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης σε μια συνάντηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Η ΑΕΚ κέρδισε με 10-9 σε μια συνάντηση με πολλές συγκινήσεις. 

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η Λάρισα είχε από την αρχή του αγώνα ένα ισχνό προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο η εξέλιξη ήταν συναρπαστική. Η Λάρισα προηγήθηκε με 9-7 πέντε λεπτά πριν την λήξη. Η νεοφώτιστη ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και πήρε την νίκη.

Στο παιχνίδι αυτό καθώς και στην συνάντηση Πανιώνιου - Εθνικού 8-5 αποδείχθηκε ότι στον δεύτερο γύρο θα γίνουν πολλά αμφίρροπα παιχνίδια που μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν στον χώρο.

Με την νίκη αυτή η ΑΕΚ έφθασε στους 14 βαθμούς και «μοιράζεται» την 6η θέση με τον Πανιώνιο. Η Λάρισα θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στην συνέχεια της διοργάνωσης.

ΑΕΚ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-3, 3-1.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 4, Ε. Λούδη 1, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 3, Μάστορη, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 1, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου 4.

Διαιτητές: Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ