ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΘΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ/ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οργανωτική επιτυχία και καλές επιδόσεις σε Περιστέρι-Χαϊδάρι- Ποσειδώνιο

  05.06.2016 20:58       3918

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε 3 κολυμβητήρια συνολικά οι Θερινοί αγώνες 9-10-11-12 ετών, με τους αθλητές και αθλήτριες που θα αποτελέσουν το νέο αίμα των Εθνικών ομάδων, τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστούν.

Τόσο στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου , όπου έγιναν οι αγώνες 9-10 και 11-12 ετών αντίστοιχα, όσο και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης όπου διεξήχθησαν οι αγώνες όλων των ηλικιών (9-12), σημειώθηκαν καλές επιδόσεις, ενώ κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων πολλών κολυμβητών και κολυμβητριών.

 Στην Αθήνα βρέθηκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΚΟΕ, κ.κ Κραουνάκης και Χούμας, με τον πρώτο να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την πορεία της διοργάνωσης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αμφότερων των κολυμβητηρίων (Χαϊδαρίου- Περιστερίου) για τη βοήθεια τους στην καλύτερη δυνατή οργάνωση των Θερινών αγώνων προαγωνιστικών, που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Είδαμε ατομικούς χρόνους να κατεβαίνουν και καλές επιδόσεις από τα παιδιά, που με όλα τα προβλήματα της ελληνικής κολύμβησης, προπονούνται σκληρά, με στόχο την εξέλιξη και βελτίωση τους. Είδαμε καλού επιπέδου αγώνες, προάγγελο των διοργανώσεων που έπονται αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ της ερχόμενης εβδομάδας».

 Στη Θεσσαλονίκη, τη διοργάνωση παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Β. Ελλάδας κ. Βαγγέλης Βούλτσος, ο οποίος επεσήμενε: «Σε μια διοργάνωση, όπου συμμετείχαν 1300 παιδιά είδαμε αξιόλογους χρόνους, ενώ τα περισσότερα από τα παιδιά βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις. Σαφώς, όταν αγωνίζονται τόσα παιδιά, ο χρόνος ολοκλήρωσης των αγώνων είναι λίγο μεγαλύτερος, αλλά και πάλι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιτυχία. Συνεχίζουμε, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ της ερχόμενης εβδομάδας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ