ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΘΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία

  07.06.2015 21:07       1987

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι διεξάγονταν σε Περιστέρι και Ποσειδώνιο από την Παρασκευή.

 Το επίπεδο των αγώνων ήταν καλό, όπως σημείωσαν και οι άνθρωποι της ΚΟΕ, που καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου βρέθηκαν στις δύο διοργανώσεις.

Ο Βαγγέλης Βούλτσος , ομοσπονδιακός προπονητής Β. Ελλάδας παρακολούθησε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας: «Οι αγώνες που έγιναν κινήθηκαν σε καλό επίπεδο, τόσο οργανωτικά, όσο και βάσει συναγωνισμού. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, καθώς οι αθλητές και αθλήτριες ξεπέρασαν τους 1250. Παρά τη βροχή της σημερινής ημέρας, με τους αγώνες να σταματούν για ένα διάστημα, όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα και είμαστε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των κολυμβητών μας».

Ο κ. Βούλτσος μίλησε και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθώνιας κολύμβησης που ολοκληρώθηκε το πρωί στην Καλαμαριά:  «Πρόκειται για μία τεράστια οργανωτική επιτυχία, για μεγάλη συμμετοχή 100 ατόμων, αλλά και μία τεράστια προσπάθεια από όλους τους φορείς που συνετέλεσαν στη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει, άρτια σε κάθε επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης που παρευρέθη στο Περιστέρι όλες τις ημέρες των αγώνων σημείωσε: «Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στην Αθήνα, με τους κολυμβητές και κολυμβήτριες να δείχνουν τη δυναμική τους, φιλοδοξώντας να εξελιχθούν στις ελπίδες του μέλλοντος για την ελληνική κολύμβηση. Υπήρξε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ενώ φάνηκε η δουλειά των σωματείων, ήδη από τις πολύ μικρές ηλικίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ