ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ/ΚΑΒΑΛΑ

Όριο για το Ευρωπαϊκό Εφήβων ο Μυλωνάς

  15.02.2014 20:37       986

Φώτο(Αρχείου): Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Εφήβων της Ουτρέχτης ο Φώτης Μυλωνάς

Πολύ καλή επίδοση  στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία των εφήβων σημείωσε ο Φώτης Μυλωνάς, πιάνοντας το όριο που οδηγεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Κορασίδων  που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη. Ο νεαρός αθλητής του Άρη με χρόνο 23.32 ικανοποίησε, βάζοντας πλώρη για τη συμμετοχή του στη διεθνή διοργάνωση. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη επίδοση των απογευματινών αγωνισμάτων των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης Κατηγοριών για τη Βόρεια Ελλάδα, που διεξάγονται στην Καβάλα.

Μιλώντας για τον Μυλωνά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας  κ. Βαγγέλης Βούλτσος σχολίασε: «Πρόκειται για μία πολύ καλή επίδοση από το Φώτη Μυλωνά, που του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό της Ουτρέχτης. Είναι ένα παιδί που δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες. Συνεχίστηκε η πολύ καλή οργάνωση εδώ στο κολυμβητήριο της Καβάλας, χωρίς όμως να έχουμε αξιόλογα αποτελέσματα από τους αθλητές μας. Αύριο, μετά το τέλος των αγώνων θα καταφέρουμε να εξάγουμε τα τελικά μας συμπεράσματα και να κάνουμε ανασκόπηση των αγώνων συνολικά.

Οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών της Κολύμβησης για τη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζονται αύριο το πρωί στο κολυμβητήριο της Καβάλας στις 09:00 το πρωί.

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα των Αγώνων στην Ιστοσελίδα μας και την Ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:Νίκος Χαραλαμπόπουλος