ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όριο για Βελιγράδι η Παναγιωτίδου

  21.03.2015 15:50       868

Με αξιόλογες επιδόσεις και ένα όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων –Νεανίδων στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των Χειμερινών αγώνων τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Στους αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν 170 αθλητές από 17 σωματεία, η Ιωάννα Παναγιωτίδου, του ΚΟ Καλαμαριάς έπιασε το όριο στα 200μ επιφάνεια, με χρόνο 1:35.80, για το Ευρωπαϊκό Νέων. Άτυχη ήταν η Σμαράγδα Σκαλίδου, του ΠΑΟΚ, η οποία «έχασε» το όριο στα 200μ Διπλά Πέδιλα, μόλις για 4 εκατοστά του δευτερολέπτου, με επίδοση 1:51.29 (1:51.25 το όριο). Αύριο θα γίνουν η 2η και 3η αγωνιστική, στις 09:00 και στις 16:00.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδας στο άθλημα, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από τις επιδόσεις που σημειώθηκαν, όσο και από το γεγονός ότι νέα σωματεία αναδεικνύονται έχοντας καλή παρουσία: «Βγάλαμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα από την έναρξη των αγώνων. Υπάρχουν σωματεία τα οποία κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο άθλημα, με μια άκρως ικανοποιητική παρουσία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας και ο Ομιλος φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Από κει και πέρα, είχαμε καλές επιδόσεις για την εποχή, είχαμε και ένα όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων και μερικούς χρόνους που είναι σε καλό δρόμο, ώστε να εξελιχθούν σε προκρίσεις για τις μεγάλες διοργανώσεις. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο και θεωρώ ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ