ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Οριστικά δεύτερος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 16-10 τον ΝΟ Χανίων

  27.03.2019 16:50       627

Σφράγισε και με τη βούλα την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, αφού επιβλήθηκε στην έδρα του επί του ΝΟ Χανίων με 16-10 και διατήρησε τη διαφορά διαφορά των 4 βαθμών από τον 3ο Απόλλωνα, μία στροφή πριν από το φινάλε. Έτσι ο ΝΟΒ θα αποφύγει την Α' φάση των πλέι οφ και θα μπει στη Β’ Φάση (απευθείας στην τετράδα) και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του επί του οποίου θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Στο μαςτ με τον ΝΟ Χανίων (που θα δώσει μέχρι τελευταία αγωνιστική τη μάχη αποφυγής των πλέι άουτ), η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν άφησε πίσω της το μουδιασμένο ξεκίνημα, κατά το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 και στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε ελεύθερο πόλο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 16-10.

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-1, 6-4, 4-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 2, Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 3, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος 1, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 4, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Πολύζος 1, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Λειψάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής